Acasă » Articole » BANI PE NET CU SHORT URL

Ce este linkbucks.com si cum putem face bani cu el?

Cred ca majoritatea dintre noi am intrat pe diverse site-uri si in momentul in care am dat clik pe un link ne-a aprut o reclama de 5 secunde si apoi am ajuns pe pagina dorita de noi.Un exemplu aveti aici. Ei bine acea reclama apartine unor site-uri precum este si linkbucks.com si genereaza venituri pe mia de vizitatori.

LinkBucks este un site care te plateste sa promovezi linkuri pe internet. Introduci un link (un link de referal spre exemplu) in sistem si acesta iti genereaza automat un link nou insotit de o reclama. Reclamele sunt de mai multe tipuri:

"banner" care apar intr-un frame deasupra paginii sau in lateral,

"intermission" care apar pe toata pagina,

"pop-up" care sunt lansate intr-o fereastra noua in momentul accesarii linkului.

"Content Lockers". Acest tip de reclame sunt asemanatoare cu cele "intermission", numai ca vizitatorul trebuie sa completeze un chestionar sau o oferta pentru a putea continua catre catre linkul principal. Pentru fiecare chestionar sau oferta completata, poti castiga 10$ sau chiar mai mult.

Ce mai trebuie sa stiti despre linkbucks este ca accepta si site-uri pentru adulti si poti alege reclame speciale pentru acest tip de site.

LinkBucks.com plateste maxim 3.8$ pe mia de afisari. CPM-ul (Cost Per Mille - plata pe mia de afisari) variaza in functie de tipul de reclama si de tara de provenienta. Are si un sistem de referali pe 3 nivele (20% - 10% - 2%). Minimul de plata este 10$ prin PayPal instant sau in cateva ore.

Inca un lucru care trebuie amintit despre Linkbucks.com este faptul ca nu se ia niciun comision la retragere.

Mentionez ca mie mi s-au facut platile in cateva secunde,poate si datorita faptului ca nu am scos sume mari si doar cate 10$, nu asteptam sa se stranga mai multi.

Aici aveti dovezile mele de plata de la linkbucks.com

Daca nu aveti inca un cont la linkbucks.com si vreti sa va faceti o puteti face aici

Categorie: BANI PE NET CU SHORT URL | Adăugat de: (2014-10-06)
Vizualizări: 181 | Tag-uri: ce este linkbucks, linkbucks plateste, linkbucks, castiga bani linkbucks, bani cu linkbucks, dovezi plata linkbucks, linkbucks online, linkbucks.com | Rating: 5.0/1