Acasă » Articole » BANI PE NET CU SHORT URL

Castiga bani online cu short url

Serviciul de scurtare url este un concept prin care voi utilizatorii puteti transforma orice link catre o anumita pagina de web intr-un link scurt in doar cateva secunde.


Serviciul shorten url functioneaza si scurteaza orice link nu este nevoie neaparat ca linkul sa fie de la pagina voastra de blog/site.

Utilizarea acestui short url este ca va ajuta in cazul unor link-uri foarte lungi si incomode in plus prin utilizarea lui veti castiga si bani.

Din clipa in care cineva da click pe acel link scurtat de voi si pana la incarcarea paginii reale trec cateva secunde timp in care cel care a dat click pe link va vedea anumite reclame, deci pur si simplu prin folosirea acestor tipuri de linkuri scurte castigati bani din anunturile publicitare.

Castigurile se platesc la o mie de vizualizari si valoreaza aproximativ 5 $ pentru o mie de afisari.
Inscrierea intr-un astfel de serviciu este gratuita iar voi nu va trebui decat sa alegeti un link pe care sa il scurtati iar apoi sa promovati aceste link-uri scurte pe forumuri,site-uri de socializare,la sfarsitul unor comentarii,la status etc.

Site-ul de scurtare url va pune la dispozitie diverse metode prin care puteti sa castigati si prin intermediul referalilor.

Principalele site-uri de scurtare url care platesc si care sunt cel mai utilizate sunt urmatoarele:

linkbucks.com

shorte.st

adf.ly

p.pw

Mai sunt si alte site-uri de acest gen si le voi posta in alte zile.

De asemenea, voi face cate un articol separat cu fiecare din ele ca sa va dau mai multe detalii despre plata, payment rate etc., dar asta cand voi avea timp.

Sper ca aceste informatii sa va ajute sa va suplimentati veniturile online, iar daca doriti sa fiti la curent cu noile metode prin care puteti castiga bani pe internet nu uitati sa va abonati la noile postari.

Categorie: BANI PE NET CU SHORT URL | Adăugat de: (2014-10-05)
Vizualizări: 556 | Tag-uri: bani online, short url, ad.fly, sh.st, castiga bani, bani pe net, linkbuks, bani pe internet, castiga bani online | Rating: 5.0/1