Acasă » Articole » BANI PE NET CU POP ADS SI SITE-URI POP UP

Site-uri care ofera bani pentru pop-up!

Probabil de multe ori v-ati intrebat si dumneavoastra cum majoritatea site-urilor de pe internet obtin venituri? Sunt site-uri care nu au nici macar o reclama listata pe pagina si la prima vedere ne intrebam care este modalitatea prin care acestea fac bani.

Inca mai sunt persoane care au impresia ca website-urile nu au cum sa aduca foarte multi bani in buzunarul administratorului de site si cred ca realizarea unui site nu renteaza.

Iata ca nu este asa.Website-urile au incep din ce in ce mai mult sa genereze profituri doar ca este nevoie de ceva munca si rabdare.

Asadar, cum poate un website sa obtina venituri chiar si fara reclame listate pe pagina?Simplu. Prin Pop-up-uri

Probabil ca va sunt cunoscute site-urile de download sau site-urile de seriale online. Nu stiu daca ati observat, dar in momentul in care dati click pe orice link, se deschid automat cateva reclame de tip pop-up! Ei bine, aceste reclame sunt generatoare de venituri importante. Cu cat site-ul este mai vizitat cu atat se castiga mai bine.

Site-uri care ofera bani pentru pop-up!

Iata cateva site-uri pe care merita sa le incercati:

1. Popmyadsreprezinta unul dintre cele mai mari site-uri de reclame pop-up. Cam toate site-urile mari de la noi il folosesc pentru ca se castiga foarte bine!

Minimul de plata este de 5$ si plateste cam in 1-2 zile prin PayPal sau Payza. Dovezi de plata de la Popmyads puteti vedea aici

2. PopAds Acest site este principala concurenta a celui de mai sus. Plateste si el foarte bine. Pentru un castig mai mare acestea se pot combina, astfel veti castiga de pe urma ambelor site-uri.

Minimul de plata este de 5$ si plateste cam in 1-2 zile prin PayPal sau Payza, dar are in plus fata de cel de mai sus si setarea platii automate.Dovezi de plata de la Popads puteti vedea aici

3. PopCash este la fel ca si cele de mai sus.Pentru castiguri mai mari se poate folosi impreuna cu cele doua site-uri de la punctul 1 si 2.

Minimul de plata este de 10 $ si plateste cam in 7 zile de la cerere.Platile se fac in PayPal, Payza si Paxum

Categorie: BANI PE NET CU POP ADS SI SITE-URI POP UP | Adăugat de: (2014-10-05)
Vizualizări: 321 | Tag-uri: bani din site-uri, PopCash, bani cu popup, bani din popup, Pop-up, castiga bani cu website, Popmyads, bani pe net, Popads | Rating: 5.0/1