Acasă » Articole » ARTICOLE

Popads.net - o retea CPC (Cost Per Click)

Acum ceva timp, cautam pe Google o retea CPC (Cost Per Click) care sa aiba conditii usoare de acceptare a site-urilor si care sa nu plateasca foarte prost. Pe marile forumuri, am gasit fel si fel de retele de publicitate care nu au indeplinit conditiile mele minimale. Imi doream retele care sa accepte usor orice tip de website si din orice categorie, care sa platesca binisor si care sa nu aiba o suma ridicata pentru minimul de plata. Conditiile mele au facut ca sita sa cearna orice retea de publicitate si cu greu am reusit sa gasesc acesta retea CPC, PopAds.net

PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Am aplicat destul de usor si tot atat de usor am fost si acceptat. Imediat ce contul si site-urile mele au fost acceptate, platile au inceput sa curga una dupa alta pentru ca minimul de plata era la momentul respectiv de doar 5$ si asa a ramas si acum. M-a incantat ideea de a lucra o perioada destul de indelungata de timp cu ei pentru ca pur si simplu se misca foarte repede. De fiecare data cand am introdus un nou site pentru a fi aprobat si introdus in baza lor de date, am fost informat in maximum 24 de ore, de fiecare data ca am fost acceptat. In vremurile de top ale colaborarii mele cu PopAds.net ajunsesem sa castig aproximativ 1- 1.5 $ pe zi, o suma deloc de neglijat avand in vedere munca depusa. Platile incepusera sa ajunga in contul meu de PayPal cam din 3 in 3 zile si totul era roz pana cand am inceput sa neglijez activitatile online. Va dati seama, ca orice incepator, student, castigam din reclame undeva la 600 RON lunar, poate si mai mult iar greseala generala, pe care toti o fac in astfel de momente, nu m-a evitat nici pe mine. Aceasta greseala despre care v-am facut mentiunea mai devreme se refera la delasare, sunt multi oameni care atunci cand vad ca totul merge bine spre foarte bine, neglijeaza munca si astfel totul se duce de rapa.  Incercati sa tineti cont de faptul ca niciodata nu exista punctul maxim in mediul online, atunci cand veti vedea ca totul merge bine, tineti motoarele pornite cat mai sus cu putinta.

PopAds.net mai are si alte lucruri care ma incanta, de exemplu, daca sunteti logat pe acest site si tot intrati pe site-urile voastre care utilizeaza coduri PopUP de la retea, nu se va contoriza acesta vizita pentru ca mai apoi sa fiti banati. Site-ul inregistreaza ip-ul vostru si mac-ul in unele cazuri si va stii de fiecare data ca voi accesati site-ul.

PopAds.net nu poate fi folosit decat ca retea PopUp, adica va deschide automat o noua fereastra cu reclamele ce trebuiesc afisate pentru a contoriza vizitele. In acest fel, un dezavantaj ar fi faptul ca multi seteaza browserul sa le blocheze aceste tipuri de reclame si in acest fel, nu veti castiga niciun ban de pe urma vizitatorilor site-ului sau site-urilor. PopAds.net are si un sistem de referali, dar nu puteti vedea decat numeric situatia acestora, intrucat nu veti afla cine sunt acestia sau nu puteti vedea statistici detaliiate pentru a vedea cat a produs fiecare.

Statistica PopAds.net va va afisa statistici destul de detaliate, de la statistici pe zile pana la statistici saptamanale, lunare, privind contorizarea, un grafic cu traficul pe fiecare site in parte. Daca aveti un site cu trafic international, veti avea mai mult de castigat. In situati in care aveti un site in limba engleza, sa zicem, veti castiga zilnic undeva la 2$ si chiar putin peste. Va recomand indeosebi aceasta retea CPC daca doriti sa scoateti bani destul de des si sa nu fiti nevoiti sa asteptati peste 30 de zile pentru a primi banii vostri produsi sau chiar 30 de zile de la indeplinirea conditiilor minimale de plata, asa cum se intampla cu majoritatea retelelor CPC sau CPM.

Platile PopAds.net – Reteaua de publicitate PopAds.net face platile prin intermediul procesorului de plata online PayPal si mai nou efectueaza plati si in contul vostru de Payoneer in situatia in care doriti acest lucru, numai ca pentru aceasta modalitate de plata trebuie sa aveti in contul retelei peste 20$ stransi. PopAds.net a implementat un sistem interesant de plati, de exemplu puteti seta ca atunci cand balanta contului vostru ajunge la o anumita suma, aceasta sa fie trimisa automat in contul vostru, cu conditia ca suma setata sa fie mai mare sau egala cu suma minima de plata.

Dovada plata popads.net

sura: planetaonline

Categorie: ARTICOLE | Adăugat de: (2015-01-15)
Vizualizări: 399 | Tag-uri: dovezi pop ads, PayPal, popads.net, bani cu popads, bani pe net, o retea CPC (Cost Per Click), Cost Per Click, monetizare site | Rating: 5.0/1