Acasă » Articole » ARTICOLE

Am site cu trafic mare, dar nu stiu cum sa fac bani! Alternative Adsense

Gasim pe internet o multitudine de site-uri cu trafic ridicat, dar nu putem intelege foarte bine cum acestea sunt generatoare de venituri.

Inca mai sunt persoane care cred ca site-urile nu pot aduce foarte multi bani si ca realizarea unuia este o pierdere imensa de timp. Gresit! Site-urile aduc o multime de bani, asta daca sunt ingrijite si construite atent.

Probabil ca va sunt cunoscute site-urile de download gen vitanclub.net, sau site-urile de seriale online. Nu stiu daca ati observat, dar in momentul in care dati click pe orice link, se deschid automat cateva reclame de tip pop-up Ei bine, aceste reclame sunt generatoare de venituri importante. Cu cat site-ul este mai vizitat cu atat se castiga mai bine.

Site-uri care ofera bani pentru pop-up!

Iata cateva site-uri pe care merita sa le incercati:

1. PopCash

Este unul dintre cele mai mari site-uri de reclame pop-up. Cam toate site-urile mari de la noi il folosesc pentru ca se castiga foarte bine!

DOVEZI DE PLATA:

2. PopAds

Acest site este principala concurenta a celui de mai sus. Plateste si el foarte bine. Pentru un castig mai mare acestea se pot combina, astfel veti castiga de pe urma ambelor site-uri.

 

3. PopMyAds

Este tot un site care plateste pentru reclamele de tip popup ca cele de la punctul 1 si 2. Plata se face in paypal.

Dovada plata popmyads

Categorie: ARTICOLE | Adăugat de: (2015-01-15)
Vizualizări: 509 | Tag-uri: PopCash, bani din site, cpm, bani cu retele cpm, bani cu blogul, bani pe net, Popads, monetizare site, retele CPM | Rating: 4.0/1